6973632621 Ομήρου 2, Χαλκιδικής chrisvidas@hotmail.gr

Χρήστος Καραβίδας 

Ηλεκτρολόγος Χαλκιδική


 

Το Κατάστημα μας βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, Κασσάνδρου και Ομήρου γωνία (ΕΝΑΝΤΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ). Σε μας θα βρείτε ηλεκτρολογικό υλικό, προϊόντα LED, κεραίες και δορυφορικά, ψηφιακούς αποκωδικοποιητές M-PEG4.

Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Η υψηλή εξειδίκευση και η εμπειρία εγγυώνται την άριστη ποιότητα της εργασίας.

Η συνεχής ενημέρωση για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο, μας βοηθούν να εξυπηρετούμε, από την πιο απλή ηλεκτρολογική βλάβη μιας συσκευής έως τα πιο περίπλοκα και εξειδικευμένα ηλεκτρολογικά θέματα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό, σε πολύ προσιτές τιμές.

 


 

 

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
8.30 - 14.30
17.30 - 21.30

Επικοινωνία